HH Bilsalg / Om os

Hvem er HH Bilsalg?

HH Bilsalg er en familiedrevet bilforretning og lokalt autoværksted i Herning.

Siden vores start i 2018 har vi specialiseret os i salg af brugte kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. For os er det altafgørende, at vores kunder aldrig skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller service på grund af prisen. For at sikre de skarpeste priser på markedet ajourføres vores tilbud dagligt, og vi holder telefonen åben hele døgnet, alle ugens dage.
 
Hos HH Bilsalg tror vi på, at den bedste reklame er tilfredse kunder. Derfor lægger vi altid vægt på fremragende service og personlig vejledning, så du kan købe din næste bil med fuld tryghed. Har vi ikke drømmebilen på lager, hjælper vi gerne med at finde den rette bil til dig. Uanset dine ønsker er du altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud.
 
Vores biler leveres altid med en 100% Autotjek-rapport, så du kan være sikker på bilens stand og historie.

Hvorfor startede HH Bilsalg?

HH Bilsalg er startet af tre brødre, der alle har delt en passion for biler siden barnsben. Efter mange års erfaring i bilbranchen valgte vi at starte vores egen forretning, HH Bilsalg, med ét grundprincip for øje:

At kunne se enhver kunde i øjnene med god samvittighed - også hvis vi skulle møde dem hos den lokale købmand.
 
Ærlighed, gennemsigtighed og ordentlighed er vigtige værdier for os. Vi lægger stor vægt på et godt ry og vil aldrig gå på kompromis med vores integritet for en hurtig fortjeneste. Det er i vores øjne den eneste måde at drive en sund og bæredygtig forretning på.