Om os

HH Bilsalg er en familie virksomhed med passion for biler

Hvem er HH Bilsalg?

HH Bilsalg er en familie virksomhed med passion for biler, virksomheden har eksisteret siden 2018 og tilbyder salg af brugte biler. Vi bestræber os efter at have de skarpeste priser på markedet, uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Måden vi opnår dette på er ved at ajouføre vores priser dagligt, og have vores telefoner åben alle ugens dage 24 timer i døgnet.

Vi arbejder ud fra princippet at mund til mund reklame er den bedste reklame, derfor vil vi give alle vores kunder så god en service, at de vil anbefale os til deres venner, familie og bekendte.

Har vi ikke den ønskede bil på lager, kan vi i fællesskab finde den rette bil hjem til dig/jer, derfor er du velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud.

Alle vores biler leveres med en 100% Autotjek.

Hvorfor startede vi HH Bilsalg?

Vi er tre brødre med stor passion for biler, ligesom mange andre andre drenge. Efter at have arbejdet med bilsalg for andre i en årrække, valgte vi at starte selv, med grundprincipperne om at vi skal kunne se kunden i øjnene, også hvis vi mødte kunden hos den lokale købmand.

Indhent et tilbud på din bytte bil